07 januar 2009

Tillykke sønnikeTillykke til den lange ranglede som idag fylder 16 år. Ville gerne have vist et billed af ham mens han pakker gaven ud - en ny vinterjakke fra G-star (mindre kan jo ikke gøre det nu om stunder). Men hvis jeg viste det billed af knægten på 185 cm iført BB underhylere, så ville jeg blive kaldt den medst nedern mor i hele nabolaget, så jeg undlader bevismaterialet...I må nøjes med at se pakken, som straks blev taget i brug da han cyklede rask afsted til skole.

Nu har han lige guffet brunsviger i sig og nydt det, men så gik turen til stalden hvor den arme søn må pukle for livets goder...hi hi - Men til aftensmaden får han atter sin ynglingsspise, Boller i karrry. Så han mangler skam ikke noget !!! Så hermed TILLYKKE til vores dejlige søn.

6 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Et stor tillykke med sønnen,jeg høre der der hjælper ingen kære mor, selv om man har fødselsdag.

Anne sagde ...

Hjerteligt tillykke med Jesper, bare jeg stadig boede på Fyn, så jeg kunne kigge forbi til en gang Boller i Karry! :-)

Karina sagde ...

Tillykke med sønnen.

Anne sagde ...

Har du sendt mig en besked (mere) ang. varmepistolen som jeg har overset, eller har du ikke taget stilling til noget endnu?

LaChris sagde ...

Et stort tillykke til og med ham den lange :O) GODT at må arbejde for føden...der er heller ikke noget som boller i karry !!!!

Thanni sagde ...

Tillykke med sønnen :)...træls du ik' kan vise et billede af gaveudpakningen, men jo surt at være den mest nedern mor i miles omkreds *G*