29 januar 2009

Jeg har fundet en Rødspætte

Ja det er altså ingen fisk jeg her skriver om, men en Frederikshavner sån at forstå det hvem der kan. Man skal vel være nordenfjords fra for at forstå dette, men skidt pyt i kender mig vel efterhånden. Jeg har fået en kommentar på bloggen og så da jeg lige tjekkede hvem det nu var så faldt jeg over at Heidi er fra Frederikshavn. Dem der kender mig personligt ved jo godt jeg er født i byen. Dernede i Hedemarksgade kom jeg til verden engang i tresserne og det var et hyggeligt sted at bo. Der var masser af legekammerater og tæt på skolen (Ørnevejens Skole) så livet var herligt. Jeg har faktisk lige været på facebook og søgt efter gamle klassekammerater. Men de er jo gift nu og har fået andet efternavn, så det er næsten umuligt - jeg fandt dog en og det er skønt at vide der stadig er nogen i Frederikshavn man kender. Ja, det var så lige et pip fra mig her torsdag morgen - mens kagen er i ovnen.

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jeg forstår sagtens Rødspætten - siger hende fra rødspættebyen ;o)))

Så hyggeligt med en fra frederikshavn og så enda en der scrapper hi hi - jeg er fra 1970 men kender både ørnevej og Hedemarksgade ;o) Jeg kørte forestenmd e forleden der ledte efter gamle klasse kammerater fra ørnevej han er fra 60érne også, og skulle være facebok -måske en gammel klassekammerat ;o)

Rigtig god Torsdag ;o)

Hilsen en rigtig frederikshavner rødspætte

Kom så igang sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kom så igang sagde ...

Jeg kan godt forstå du bliver lidt nostalgisk, når du møder Heidi på bloggen

Cowgirl sagde ...

Heidi, måske jeg kender ham ??? Men jeg kan ikke huske drengene så godt - jeg skiftede jo skole i anden klasse til Håndbækskolen. Jeg har faktisk et par gamle veninder i Fr-havn som jeg ikke kan finde på facebook - Gudrun Maldrup og Ulla Thomsen...

Pernille på 1 sagde ...

Hmm jeg kender godt til det der med at man leder og leder efter gamle klassekammerater, det er ikke lykkes mig at finde nogle endnu, men de havde også helt almendelige navne så er det svært ! Har du overvejet at åbne et bageri derude på landet søde :)

Pernille på 1 sagde ...

Skulle lige se om mit billede kom på nu ... griner

Kom så igang sagde ...

Der er en award og en udfordring til dig på min blog