28 januar 2009

Nye ATC kort


Jeg blev ret stolt og glad da vi var til scrap på friskolen. Jane og jeg havde fået lokket Marie med. Det er jo altid spændende at se om en ny nu også falder for al det scrapperi - men det gjorde hun. Hun var helt tavs i op til flere minutter ad gangen og jeg tror hun nød samværet og at kunne udfulde sine kunstneriske evner. Jeg husker godt selv første gang Jane og jeg kom tumlende ind til Convention i Ryslinge, slæbende på alle vores sportstasker (for sæt nu vi havde glemt noget). Jeg husker specielt følelelsen af at være på rette hylde og blandt glade mennesker.
Til friskolescrap var Marie som sagt stille længe ad gangen og pludselig udbryder hun: Værsgo - her er et til samlingen !. Hun havde siddet og lavet dette ATC kort til mig - hendes første !!! Jeg var dybt beæret og jeg blev meget glad - flot signeret var det også på bagsiden med pynt m.m.


Så fiskede Jane lige sin samling frem og vi fik byttet 3 kort. Det første valgte jeg fordi vi altid holder nytårsaften sammen, det næste fordi jeg elsker det nye papir og det sidste kort skulle selvfølgelig ind til englesamlingen...Da vi jo også havde Pia med som sørme også havde husket sine ATC kort så blev der også byttet med hende. Det første valgte jeg fordi jeg lige har fundet en gammel CD med Sonny og hans søster...så nu lytter jeg vil "I wish i wish that money did'nt matter to me !!!" -hvem der nu kan tro det. Det næste kort passer helt godt til landmandskonen som alle tror bare sidder på en stol og laver ingenting...ho ho og det sidste fordi den fugl bare var så flot...

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Hun har da talent hende Jane, flot første Atc. De var da også nogle dejlige byttere, du fik. Husker du også at tage billeder af dine egne og lægge dem på bloggen, inden du bytter dem væk??

Cowgirl sagde ...

Nej Karina - det har jeg faktisk glemt at gøre