28 januar 2009

To much is not enough
I søndags sad jeg og stirrede på al mit scrap og kunne slet ikke komme igang. Viste slet ikke hvad jeg skulle begynde på ell. hvordan det færdige resultat skulle se ud. Jeg følger aldrig skitser fordi jeg synes de virker så kedelige uden farver og tingel tangel. Jeg gav mig til at surfe lidt rundt på de forskellige blogge. På Charlottes blog fandt jeg et link til Christiane som bor i Tyskland. Her blev jeg hængende i meget lang tid...kun fordi familien begyndte at spørge om vi slet ikke skulle have noget aftensmad, kunne jeg komme væk for en kort stund...

Mandag var jeg derinde og kigge igen og jeg blev vildt imponeret over hendes meget kreative Layouts. Hun fik mig faktisk til at tænke på Isabell Kristensen " To much is not enough". Her var der endelig noget som faldt i min smag og straks blev der hevet ned fra scraphylderne. Stod endda på hovedet i en gammel kasse fordi jeg nok mente jeg havde lige den rette gang blomster til mit næste projekt...Så igår gik jeg igang med mit første Christiane LO som jeg vil kalde det. Det blev revet, sværtet og syet til den store guldmedalje - resultatet kan ses her. Der er nok nogen som ikke bryder sig om stilen, men jeg elsker den og jeg var slet ikke til at stoppe igen...Tak til Christiane for stor inspiration.

Her er den grønne blomst tæt på. Jeg havde ingen swirls jeg lige kunne bruge, så jeg måtte igang med stemplerne. Først stemple, tørre, udskære og så igen spejlvendt. Metalblomsten ovenpå den grønne blomst var en som jeg købte under udsalg i Panduro sidste år. Den grønne brads har jeg fået i gave. Jeg er simpelthen blevet helt vild med mit genbrugspap og så bølgepappet


Så kom der også gang i synålen ! Først fik jeg udskåret denne fine blomst af et ark papir og derefter fik jeg syet små brune perler på. På bagsiden har det fået en gang tape fordi guldtråden har det med at gå op når man har slået knude. Blomsten er sat fast med store skumpuder for at få samme højde som den der ligger på bølgepappet.
Det er ikke det sidste Layout af denne slags. Jeg har allerede det næste i tankerne, men da der kommer rykind imorgen (skoleklasse skal se hvodden man malker køer nu om stunder) så må mit kommende projekt vente til weekenden.

12 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Der er bare så super flot det Lo' du har lavet, men der også lagt et stor arbejde idet kan jeg læse.
En forsat god dag til dig

Majer sagde ...

Det er blevet rigtig flot dit LO. Der er mange fede detaljer, det kan jeg jo god lide :-)

LaChris sagde ...

Hold da da k... hvor er det bare et skønt LO ! Flot stil og skønne skønne skønne detaljer !!! Jeg må da vist også lige tjekke den side ud :O)

Pia sagde ...

Det er blevet super flot og med så mange lækre og fede detaljer

Heidi sagde ...

waw siger jeg da bare - super super flot ;o) og glæder mig til at se hvad du finder ellers på ;o)

Rigtig god onsdag

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare flot Helle, super skønne detaljer.
Jeg kan godt forstå du er vild med Christianes layouts, det er jeg også :) Det er bare så fedt hun komemr til convention!

Thanni sagde ...

Det ser rigtig godt ud :)

Thanni sagde ...

Det ser rigtig godt ud :)

Helle sagde ...

wow Helle

du skal helt klart liftes...det er mega mega flot...hmmm har du været til mega udsalg hos multi??? hihi

Knus Helle
(tobiaskristian)

Bitten sagde ...

Superlækkert layout. Flotte detaljer og lige i min smag :-)

troll13 sagde ...

Sikken et skønt LO du har lavet, jeg er vild med dine detaljer :o)

Elisabeth sagde ...

Jeg er VILD med det LO.
Wauv.