18 december 2009

18. december

Faktisk har jeg først lige åbnet dagens scrapgave...tænk at man kan glemme det når man står op. Men det var nok fordi at Peters vækkeur allerede ringede kl. 5 og så tændte han gud hjælpe mig lyset !!! Da han kommer ned kan jeg høre ham snakke med naboen (som har sin bil holdende i vores gård pga. sne) og det blev til en længere samtale...suk !!! Så kom Tiger springende og begyndte at stå og massere dynen..."så kan du godt stå op - jeg er sulten !!!"
Ja, så kunne jeg jo lige så godt stå op. Tjekke om skolen også holder lukket idag og jo det gør den. Ergo ingen juleafslutning - ingen gavebytning...Så jeg skal nok ud på en lang tur en af dagene før jul for at bytte gaver for den unge dame. Fuglehuset i haven har fået fin hat på. Onsdag morgen havde vi 10 cm sne og til middag lidt mere men i aftes var der 32 cm sne i haven. Jeg har lige tjekket igen her til morgen 34 det laveste sted og 47 det højeste sted...Ja ja, nu er det da ikke regnmåleren som jeg skal ud og tjekke og gudskelov for det (80 mm regn i hele november md.).
Men dyr bliver jo syge og så skal de have medicin...Men vi kan ikke få bragt medicin ud pga. vejret. Ergo måtte jeg starte 4 hjuls trækkeren, den gamle Toyota og tage den lange tur til Søndersø. Sikke et syn, ja, jeg havde nemlig husket kameraet. Skulle jeg sidde fast et sted kan man vel altid gå ud og tage et par billeder. Der var ikke en eneste bil på vejen, men jeg forstår da godt hvorfor. Jeg kunne lige trille med 40 km/t for ellers var jeg kørt ind i en drive. Det blæste meget igår og lige så hurtigt vejen var fri - lige så hurtig føg den til igen.


Denne bilist drejede af til Stensby, det skulle han nok aldrig have gjort. For han hang fast med det samme. Jeg kunne nu godt forstå hvorfor da jeg kørte forbi - for så langt øjet rakte kunne man altså ikke helt se vejen...kun et par afmærkninger hist og pist


Vel hjemme kunne jeg altså heller ikke lige køre ind til stalden pga. snedriver men jeg gassede bare op og så kom jeg op ad bakken og kunne svinge ind på gårdspladsen....Men derinde et sted bag træer og buske var manden allerede igang med at rydde sneen...mælkebilen skulle nemlig komme i nat og hente mælk. Det gjorde den så bare ikke lige. De ringede til morgen og spurgte og der var fri bane og jo det skulle der være nu...så længe de varer.

Det er altså underligt at køre på en meget lang vej og ikke møde en eneste bil. Tænk engang jeg mødte ikke en eneste kane, det er da ellers lige vejr til det kære Julemand !!!

Sådan så haven ud igår, flot klædt i sne og lige så køn som naboens have. Hvis ikke vi skulle passe køer hele julen, så ville man have fundet mig på kælkebakken i Dalskoven. Med røde kinder og snottet næse !!! Håber I alle er ved at være klar til julen....jeg mangler lige 6 gaver endnu.
Tak fordi du kiggede med idag, håber alle derude i det ganske land må få en hvid jul.

2 kommentarer:

LaChris sagde ...

Næææh nogle smukke snebilleder! Du er en modig kvinde sådan at køre ud i det vejr...men som du skriver...hvis dyrene har brug for medicin, så er det bare ad sti afsted. GODT du ikke sad fast. Du kan tro, at jeg har tænkt på dig når de i Vejret fortæller om snemængderne på Fyn. Pas godt på dig og dine...der er jo mere sne på vej.

Anne Thormose sagde ...

Du ønskes en glædelig bagjul og jeg håber, du får et par rigtig dejlige og afslappende juledage.