15 december 2009

15. decemberYep, nogen vil undre sig...hvor blev 9-14 december lige af ??? JO, det skal jeg sige jer, jeg har bare ikke tid til at skrive hver dag på bloggen. Ikke at jeg er blevet ramt af Blogfelitis, men fordi jeg hellere ville rende rundt derude i naturen sammen med min søde nabokone.Både hun og jeg arbejder hver dag og det er mørkt når man møder på arbejde og det er mørkt når man er hjemme igen...Ja, jeg ved det godt - jeg arbejder hjemme. Jeg kunne bare spankulere ud i den natur midt på dagen, mutters alene. Nej, det er ikke nær så sjovt som når Gurli og Samson (hunden) følges med mig. Så bliver der luftet både lidt til gaden og lidt til gården. Verdenssituationen bliver vendt og vi kan undre os over at CO2 udslippet er så stort for der hvor vi går er der bare frisk luft ...mest til gaden !!!Nu er det altså ikke fordi jeg ikke har kunnet lide mine scrapkalendergaver de sidste par dage. Men jeg har jo læst et sted at det måske er de samme gaver som de andre får og jeg vil da ikke ødelægge glæden for de andre....Måske kommer der et lille billede af dem senere...måske !!! Men nu var det altså at jeg tog kameraet med på den sidste tur i søndags som gik ud til Emmelev Mose. Nej, hvor var det spændende at finde alle de fine svampe...ja, jeg elsker jo svampe så jeg ville helst sætte tænderne i dem...men nu ved jeg rent faktisk ikke forskel på en champignon og en fluesvamp....så jeg lader være og nyder blot synet af disse naturlige tingester som vi fandt på vores vej.


Da jeg fandt dette bette hul kom jeg lige pludselig i tanke om en ganske forfærdelig jul. Kan I huske dengang der var en julekalender der hed jul i hullet...(jul og grønne skove fra 1980).
Nej, hvor var den dog træls....så ikke mere om den.
Men gad så vide hvem der bor i det bette hul, der var ihvertfald ingen hjemme den dag da vi kom forbi. Så turen gik hjem igen med friske røde æblekinder og en snottet næse. Vel vidende at vi vil vende tilbage i weekenden for at lette skovbunden for lidt grønt mos.

2 kommentarer:

Dorit sagde ...

Hej Helle.
Jeg har det lissom dig med de der svampe, jeg er helt fascineret af dem, men kender desværre heller ikke forskel på dem, men tænk hvis man gjorde og vidste, hvilke der kunne flødestuves, man kunne spare en masse henne i Brugsen og finde gode sager i naturen, men altså jeg tør ikke ! Men flotte billeder, lige til scrap måske, når vi får tid.
Da du har bevæget dig ud i en mose, kunne hullet måske være beboet af en mosegris...
Også god jul til dig og hele dit hus... vi ses da lige om lidt igen !

Cowgirl sagde ...

Du har ret Dorit med hensyn til de svampe...bare der dog var en som kunne guide mig rundt derude...Sikke lækre måltider der kunne komme på bordet...altså når datteren er ude...for hun ville da bestemt ikke bryde sig møj om svampe...