06 august 2008

Award fra Berit

Den fine award er jeg lige blevet tildelt af Berit og den er hurtigt blevet sendt videre til mig. HI HI jeg kan godt forstå hastigheden - idet alle andre jo også modtager disse awards og det er altid svært at finde nogen som ikke allerede har modtaget dem. Jeg overvejer at finde 7 som allerede har modtaget den og så lad den gå videre til dem - så er de fri for at videresende (praktiske gris), men jeg kunne jo også gå på blogrundfart og finde 7 som ikke har modtaget...jeg forsøger...lige et øjeblik så er jeg tilbage.......tiden går !!!!

Reglerne for modtagelsen og videresendelsen af denne award:

The winner can put the logo on her blog
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you`ve nominated.

Yes jeg tror jeg har fundet den første, Anne, hun har vist ikke modtaget nogen endnu. Jeg elsker at besøge hendes blog for den er altid fuld af kærlige LO'er med hendes brødre - HM - er dog lidt i tvivl om den ene bror er dreng ell. pige hi hi !!!

Den næste er Christina, som turde tage springet til et nyt liv og sikke en forandring. Dog er hun gået over til digi-scrap (kan jeg se på det sidste indlæg på hendes blog) som jo ikke lige er min kop the...

Og så er der jo lige Tea, jeg elsker hendes billeder og hendes kreativitet. Alt hvad hun kaster sig over bliver vist lagt på hendes blog...Man kan da følge med i både strik, syning og så lige scrap.

Så helt op til nordjylland hvor Mia sidder og fletter fingre med sit livs udkårne. Åh, hvem der dog blot boede i den dejlige by Ålborg...så kunne man jo også scrappe ude på Trekanten.

Så er der jo lige Marianne, som holder os beskæftiget. Har lige været inde og kigge hamstere, nu med pels.

Peggy-Sue skal også lige med idet jeg kan se hun ikke har fået awarden endnu !!! Fine kort du har lavet Peggy-Sue...

Så mangler jeg kun én og det må blive Mh72, som altså bare kan fortælle en historie så man sidder og hulker af grin bagefter...tænker her på "ingen adgang" - de andre !!!

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Tillykke med awarden, og ja - jeg ville også gerne have været i Multiscrap i lørdags men er jo ikke fynbo længere og skulle desuden arbejde.. ØV BØV - havde ellers været hyggeligt ;-)

Mia sagde ...

Hej Helle...og tusind tak for både award og den fine pakke posten kom med i dag!!! Knus Mia

Peggy-Sue sagde ...

hej helle og mange tak.. men har fået den bare ikke sendt den videre da så mange har den :)
gode billeder fra i lørdags:)

MH72 sagde ...

Hej Helle - og 1.000 tak, den er jeg virkelig glad for :-)

ps: skiltet med "ingen adgang" kom ned før sommerferien da min 14 årige datter skulle holde klassefest her. "...for det var godt nok for pinligt at have den hængende", syntes hun!!!!

marianne sagde ...

1000 tak for den... ;o) Den er jeg rigtig glad for. Så må jeg se, hvem jeg skal give den videre til.... ;o) Rigtig god søndag aften til dig.