23 september 2009

Dobbelt LO af mig selv


Så fik jeg produceret et Dobbelt LO af mig selv, hvor jeg sidder på første og scrapper. Vi havde mega-scrap-aften hos bedsteveninden Jane i fredags. Der var både mad, vin, brusvand, snask, snak og sjove piger. Kom hjem kl. 1.15 og skulle op og passe køer kl. 6. Behøver jeg skrive noget om hvordan lørdagen gik. Jeg glæder mig til at se alle de søde piger igen til Convention - denne gang må vi nok selv betale gildet, så Jane har noget at købe for....UPS "VINDE" selvfølgelig !!!
God scrapdag til alle

Cowgirl
Materialer:
Brunt karton "Prima" Multiscrap
Mønsterpapir "Kraft Kuts" Multiscrap
Sværte - pink Panduro
Brugt en ost til at rive kanterne med - nej, ikke den fra Danbo men fra Tornehave

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det bare et rigtig fint layout du har fået lavet. Håber at I får en rigtig god Convention, med masser af inspiration.

Knus fra Byens Tage

Anne Bente sagde ...

total lækkert lo du der har lavet, skønt at se noget igen fra dig :)
kan du ha en god aften

Kom så igang sagde ...

Det er dejlig du er på igen.Et rigtig flot dobbelt layout.

LaChris sagde ...

Aj hvor er det sødt og flot! Total lækker lyserødt. Jeg har det samme papir men har ikke kunne finde ud af at bruge det...så jeg takker for inspirationen :O) Og dobblet LO...det kan jeg heller ikke, har kun lavet et eneste i hele min scraptid!!! Så godt gået du. Jeg skal til scrap i Roskilde...altså SAM. Men Maribi og jeg har aftalt, at til næste år, så kører vi til Fyns land!

fasterheidi sagde ...

Du er bare god til de dobbelt layouts. jeg laver næsten ikke dobbeltlayout mere, men måske fordi jeg bruger D-ringalbum. Det er i hvert fald et sødt layout og jeg er vild med de små huse...