13 september 2009

Deko i havenIdag har været store Dekodag i haven. Jeg har kreeret en del dekorationer. Et par af dem har jeg beholdt selv, men andre skal gives væk. Hvor er det dog skønt at gå derude og blive blæst igennem. Nu sad jeg så også inde hele dagen igår og scrappede med min niece, Henriette. Hun vil gerne have sit album lavet færdigt, så der blev produceret 4 LO'er. Disse kan jeg desværre ikke fremvise, da jeg ikke lægger billeder af andre ud på nettet - uden deres samtykke.

Jeg har lige været på blogrundfart, det er længe siden sidst. Der er mange fine LO'er at finde rundt omkring, som har givet mig inspiration til at fortsætte resten af dagen. Men måske jeg lige skulle tømme skrivebordet sidst på dagen, da jeg snart ikke kan finde mig selv længere.

HM - var et smut forbi Panduro igår - bare lige et mega kort visit. Det kostede et par hundrede kroner. De havde selvfølgelig lige fået en masse nyt papir hjem, som jeg jo bare måtte eje. Men de havde også fået papir hvorpå der var syet - de kostede 34,- dask stykket - det var da bare vildt for meget...Så nu må jeg igang med symaskinen for at kreere mine egne papirer.

8 kommentarer:

LaChris sagde ...

Ih hvor er du GOD!!! Fantastisk flot efterårs deko! Det lyder da spændende at du lige hiver symaskinen frem og kreerer dit eget papir..vi vil se!vi vil se!
Ha en fortsat god og blæsende søndag. KNUS

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det bare flot Helle, ja nu kan jeg så regne ud at det er dig der har skrevet på min blog som anonym, hmm kunne du ikke med dit eget :)

Håber at du har det godt derude hos dig og at vi snart kan ses. Jeg har fri i efterårsferien, hvis du har en chance for at komme til byen der så ville det da være dejligt.

Knus

Cowgirl sagde ...

LaChris - papiret lader vente på sig - skal passe stald de næste 3 dage (alene)
Pernille - det er nok fordi jeg glemte at logge ind. Slår på tråden hvis jeg kommer til byen...

Dorit sagde ...

Nååår, hvor er du dygtig, også til det med blomster, hi -hi !
Skriver lige det med hyldeblomster bag øret, der kommer jo en ny sæson, tak for tippet. Ses vi på fredag til midnatsscrap !?

Kom så igang sagde ...

Det er dejlige med de dage, vi har haft med blæst og sol.Der er nogen der bliver glade, når de får en af dine smukke dekorationer.

Betina Olesen sagde ...

Hejsa...

Dejligt at både se og høre fra dig.... Skønt at vi ses i Middelfart ;-)

Sikke sønne dekorationer, du der har kreeret, det skal jeg lige huske når jeg har sølvbryllup om 3 år ;-))))))

Maria sagde ...

NUJ,hvor er den flot!! Det er vist dig, jeg skal på kursus hos for at lære lidt binding ;-)
Glæder mig til at se dig til Convention!

Maribi sagde ...

Iiiiih, flot dekoratiopn, er vildt misundelig. Det er du bare SÅ g
god til:-)
Vildt dyrt med det papir i Panduro, glæder mig til at se hvad du selv får kreeret med symaskinen.
Fortsat god dag til dig fra mig