21 april 2009

Påsketræ og forårsfornemmelserDet er forår og påsken er som den plejer - tiden for pyntning af huset. Hvert år har jeg et påsketræ stående i min grønne krukke. I år var det toppen af troldhasselbusken der måtte lade livet. Det tog en films tid (James Bond) at få hængt alle æggene på træet. Men dejligt var det at sidde og nyde om aftenen. Den slumrende kat til venstre i billedet er vores "huskat" Tiger, som jo ved hvor klaveret spiller. Vi har ikke set meget til den i sidste halvdel af marts. Den har mest holdt til ovre i laden, sammen med Flupper (gammel hankat), Plet (yngre hankat), Flupsen (naboens hankat-heldigvis kastreret) og så lige et par ukendte af slagsen. Nu ved vi hvorfor den ligger og sover på børnenes gamle stole...Den bliver tykkere og tykkere og jeg er ret sikker på det ikke er pga. dyrlægens fint ordinede kattemad. Gad vide hvad vi har i vente, den er ihvertfald ret glad for en kasse i bunden af skabet !!!

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Hej Helle,
Hvor er det bare et flot træ, kan godt forstå du nyder at kigge på det. Jeg ville nok især nyde at pynte det, lidt ligesom et juletræ :-)
Hvor hyggeligt med sådan en skoleklasse på besøg; er sikker på de landmænd og -koner vi besøgte i folkeskolen ikke bagte kage til os... Måske man skulle tage på bondegårdsferie hos dig ;-)

Cowgirl sagde ...

Du skal være så hjertens velkommen - du får straks en grev i hånden og et par grønne gummirøjser så du kan give en hånd med .... LOL