07 januar 2011

Tillykke Jesper 18 år


Tillykke til Jesper, vores store søn bliver 18 idag...Tænk at tiden er gået så hurtigt. Det var da igår jeg kom hjem fra sygehuset med ham. Han var den nemmeste bette baby man kunne tænke sig, sov igennem inden vi kom hjem fra sygehuset...og jo han sover endnu...elsker at putte sig under dynen, se en god film, lytte til noget fedt musik og så spise mors kage, slik m.m.
Han tog afsted til morgen og jeg ser ham først sent i aften. Han er i fredagsbar sammen med kammeraterne og så først derefter bliver det mor og fars tur til at fejre ham. Der er selvfølgelig bagt boller og kanelsnegle. Oksemørbraden står klar lige til at putte i ovnen og lakrisisen er klar i fryseren...der skal ikke mangle noget.
Nu er der selvfølgelig også alt det han kan se frem til....han har stemmeret, han må drikke når det passer ham (dog låner han så ikke bilen), han kan hente os i bilen, når vi har været ude og feste...jo jo så er der så også lige mobiltelefonregningen, elregningen, tandlægeregningen. Ja det er ikke nemt at blive voksen...nævnte jeg noget om at du selv skal gøre dit værelse rent !!! hvad siger du...flytter du hjemmefra ??? Jammen har du råd til lejlighed, forsikring, el, vand, varme, mad og så lige en bil ???
Håber du overlever de voksnes verden....Held og Lykke fremover din dejlige knægt
Tillykke med fødselsdagen
ønsker dine gamle forældre....du ved, dem der har retten til bilnøglerne

3 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Tillykke med sønnen :o)

LaChris sagde ...

Tillykke med Jesper!!! Som du dog kan formulere dig...ha ha jeg ligger flad af grin :O) Sikken dog en lækker menu du havde lavet...du forkæler det "barn" hi hi.

Else Slipsager sagde ...

Skønt vinterbillede. vi ses til convention. Kig forbi min blog, der er en award til dig.