19 november 2009

JO JO jeg scrapper skam endnu










Ja da jeg scrapper skam endnu. Fik lige lavet et foldealbum til Mathias som blev 10 år i tirsdags. Med masser af billeder af hans søskende og hvad han har bedrevet de sidte 10 år. Der er også gang i et par album mere, men jeg tager først billeder når jeg er helt færdig med dem. Der er også lige blevet produceret kort til min gamle far som fylder 90 år nytårsaften.

Anvendt Brunt karton, bølgepap med sværte i kanterne, gl. bogside også med sværte i kanterne, et mega-gammelt billed af en ung far, 3 glasdråber, bånd, fjer,blomt,brad...

Masseproduktion, så går det nemt, bare man har nok af det hele. Løb tør for de andre fjer midt i det hele. Måtte i fryseren efter skindet fra min døde fasan (ja, her går der lidt Kirsten Gro i mig). Så nu er de pakket og klar til at blive sendt ud - håber den gamle bliver glad for resultatet.

hvis vi skal tale om vejret...















Igår var jeg kontorassistent - gad vide hvorfor ?
Tja, himmel og jord stod jo i et, så jeg valgte at være inde i varmen.
12 mm kom der i løbet af en time og hele ugen igennem har vi ialt
fået 42 mm - Thank God for Helly Hanson















Idag kan jeg så være landmandskone - eller Geocacher !!!
vejret er da til at være udenfor i, så længe det varer.
















Forleden blev det så til den 10. cache her på Nordfyn. Endda lige på valgdagen, som startede med fin solskin og endte i total regnvejr...det nu ikke så sært når socialdemokraterne kom til magten.
Håber alle må få en dejlig dag
Tak fordi du kiggede med...