26 oktober 2009

Invasion...










I weekenden var der invasion fra Jylland og Sjælland. Hele min familie ankom lørdag eftermiddag. Der skulle hygges og ses gamle dias fra vores barndom og ungdom. Hele hytten blev endevendt og der blev fundet soveplads til 13 familiemedlemmer. Det er nu ingen sag at have besøg af dem alle på en gang. Min gamle far medbragte nordjysk brunsviger med flødeskum og gele - uhm lige noget fru Petersen har godt af !!! Søster Kate havde lavet den mest lækre æblekage og den blev også guffet. Alle hjalp med aftensmaden og der blev grinet og fortalt. Lysbilledefremviseren blev tændt og så blev det atter grinet. En ting kan man sige om mig, Helle - som barn gik jeg altid i blå bluser, blå hue....måske jeg skulle have været en dreng. Alle kasserne blev gennemgået og vi blev godt trætte....men sjovt var det. Legoet var også fundet frem til bette Viktor, men det var vist mere hans far og den lange lemmedasker der byggede kraner. Liva afprøvede alle sæt tøj på Build a Bear katten...jo der var hyggestemning.


Alle var også en tur med i stalden. Der blev kørt minilæsser, Viktor var helt salig....hi hi. Men de store køer var bestem ikke noget for Liva. Stor forbavselse over at køerne nu til dags bliver malket med malkerobotter. Tænk - næste morgen var søster og min niece ude og løbe...de kom tilbage og sagde det var en dejlig løbetur og luften var frisk - ikke som inde i København...Måske jeg lige skulle berette det til vores sure nabo....som altid klager over larmen og lugten. Søndag tog alle retur igen og her blev helt stille, så stille så stille, at Peter og jeg tog en morfar i henholdsvis sofaen og lænestolen...Jeg vågnede dog brat...nabokonen ville have mig med ud og gå....Det var en aftale hvis hun så ville med ud og geocache...det ville hun da gerne....


Så gik turen ud til foderstoffen, dernæste ned mod Otterup Kirke hvor første cachested skulle findes. Ma skulle kigge på nogle gravsten og finde ud af hvad Mads Hansens erhverv var og hvor mange koner Chr. Hansen havde overlevet. Næste cachested var ved byskoven...jo jo vi gik hele vejen og midt inde i byskoven fandt vi skatten (cachen), godt gemt af vejen. Men sikke flot der var, træerne i deres falmede efterårsdragt. Udkig til en lille sø og smukke granner...Jo det var hele turen værd. Vi rundede Brandsby på hjemvejen og alt i alt havde vi vandret i ca 2 ½ time og tilbagelagt cirka 12 km...godt for figuren som vi så ødelagde med rester af søster Kates goe´ævle'kae da vi kom hjem. Så nu er jeg oppe på 6 cacher alt i alt.

09 oktober 2009

Min første Cache...



Idag var så dagen som jeg har ventet på i en uendelighed....Siden besøget hos søster i Vallø, hvor hele familien gik på Geochaching. Så har jeg altså ikke kunnet vente med selv at komme igang. PDA'en er blevet opdateret med megen hjælp fra Musen, jeg takker mange gange for al hendes hjælp. Tænk jer programmet blev installeret og jeg nærmest fløj ud af døren....HM - uden helt lige at forstå hvordan programmet virker. Jeg indrømmer blankt at jeg rendte rundt mellem en masse popler og anede ikke hvad den GPS fortog sig....den rørte sig thi-hver-ti-fald ikke ud af stedet....Men det gjorde jeg...Mødte først en, så en anden og så 2 løse hunde....derefter tilbage til udgangspunktet og en ny dame dukkede op og spurgte om det var mine hunde....Nej da, jeg var bare ude og geochache....hun gloede på mig som om jeg var faldet ned fra månen. Så kom et ældre ægtepar forbi...de tænkte nok...sån en moderne telefon - hun holder den jo slet ikke op til øret !!! JO JO - jeg ledte og ledte....Så kom den 3. dame og spurgte og jeg havde set to løse hunde....jo da - de rendte nede i den anden ende af stien....derefter kom en kvinde i bil og spurgte om nogen havde set hendes to hunde....Sikke et optrin. Jeg blev reddet af mobil og denne gang tog jeg den op til øret og det var sønnike som lige skulle hentes ved busstoppestedet. Jeg forklarede ham hvad jeg havde gang i og så skreg han af grin....MOR altså !!! du skal jo lige opsætte GPS i programmet før det virker....Vupti, så trykkede den lange lemmedansker løs på tastaturet....Sådan Mor, så kører vi....Og det gjorde vi - direkte i MÅL...Fandt den første cache - fint gemt af vejen og der blev skrevet i logbogen og taget en gave og lagt en ny...YEP selvfølgelig en ko. Så nu er hjertet ved at falde på plads igen, jeg har været helt høj siden kl. 14 hvor Musen fik hjulpen mig igennem den besværlige downloading af program og kl. 17.05 var min første cache så i hus. Ih hvor jeg dog glæder mig til at finde de næste....den ligger derinde PDA'en og bliver ladet op og bare venter og venter !!!